Om KGK Motor

KGK Motor AB är distributör i Sverige för Suzuki motorcyklar, terränghjulingar, utombordsmotorer, flera båtfabrikat samt Arctic Cat snöskotrar och terränghjulingar. Även GasGas enduro och trialmotorcyklar ingår i sortimentet. 2013 gav vi oss in på elcykelmarknaden och har sedan dess tagit upp BH Bikes, Benelli, Stromer och Segway i varumärkesportföljen. 2014 kompletterade med ännu ett motorcykelmärke, nämligen MV Agusta.

Vi är ca 29 anställda på KGK Motor AB och omsätter ca 350 miljoner kr. Huvudkontoret ligger i Sollentuna med ett service- och försäljningskontor för Arctic Cat i Östersund. KGK Motor AB:s strävan är att leverera tjänster och produkter som uppfyller våra kunders krav och förväntningar samt att genom ständiga förbättringar utveckla våra tjänster och erbjudanden för att möta framtida krav på ökad kvalitet och service.

KG KNUTSSON

KGK Motor AB ingår i KGK-koncernen. KGK är sedan 1946 distributör för världsledande tillverkare av tekniskt högkvalitativa produkter med välkända varumärken för fordons- och marinbranschen. I Sverige finns huvudkontoret i Sollentuna. Utomlands finns KGK i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Företaget bedriver även viss verksamhet i Spanien. Omsättningen är på knappt tre miljarder kronor.

KGK Motor AB   •   Hammarbacken 8   •  191 49 Sollentuna

 

KGK Motor logotyp

KVALITET OCH NYTÄNKANDE I SKÖN FÖRENING

Följ oss på Facebook

kalfkdsfköä

Powered by Suzuki

kalfkdsfköä

Om Capelli

kalfkdsfköä