Eventbåtar till salu

NYA BÅTAR TILL EVENTPRIS! Det finns knappast något roligare sätt att uppleva sjön än i en RIB-båt. Nu har du chansen att köpa en till ett riktigt förmånligt pris. Vi säljer nämligen ut ett begränsat antal båtar till demopris. Båtarna har bara gått som domarbåtar under sommarens kappseglingar och är i absolut nyskick. Självklart omfattas både båt och motor av våra generösa garantier.

Kontakta din Capelli-återförsäljare och se vilka båtar som finns kvar. Först till kvarn gäller…

 

Capelli Tempest 700 SWE
Här är båten för dig som verkligen vill njuta på sjön. Tempest 700 SWE har moderna linjer och representerar väl Capellis förmåga till innovativ design. Komfortmodell 7 m med Suzuki DF200, toppfart ca. 40 knop. 2+3 sittplatser och bord i aktern.
Läs mer om Capelli Tempest 700 SWE här

Capelli 625 X-treme
TE 625 X-treme RAID har de där extra sjöegenskaperna som behövs vid lite extremare körning! Båten är stabil, bred och framför allt trygg att köra. Modellen har fyra sittplatser bakom, och en stor däckyta framför pulpeten. Det går även att kompletterbar med jockeysäten framför pulpeten vilket ger totalt åtta sittplatser. Sportig modell 6,25 m med Suzuki DF150, toppfart ca. 45 knop. 4 sittplatser på jockeysäte och stor däcksyta framför pulpeten.
Läs mer om Capelli 625 X-treme här

Capelli Tempest 900 Sun
En sportig båt med attityd – Tempest 900 SWE har stor lastkapacitet och det öppna däcket kan inredas med olika konsoler och säteslösningar. 2 x 200 hk på akterspegeln ger stora fartresurser!
Läs mer om Capelli Tempest 900 Sun här