Om Capelli - Capelli

Om Capelli

Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. De producerar närmare 3000 båtar per år. Capelli håller till i staden Cremona som ligger en timme från Milano i norra Italien. Där produceras de bästa båtar som går att få vad gäller kvalitet, komfort, säkerhet och design.

 

Kvalitet = säkerhet

Tack vare den forskning som Capelli har lagt ned på att studera egenskaperna hos materialen som används, kan de nu bygga extremt säkra båtar. Varje ny modell genomgår noggranna kontroller, både i produktionen och i särskilda tester, innan den lanseras på marknaden.

 

Komfort & Design

Under åren har Capelli förfinat sitt tekniska kunnande, vilket i dag gör det möjligt att leverera eleganta båtar som ligger i spetsen för modern design. Rena, ädla linjer garanterar att en båt från Capelli aldrig blir omodern. Capelli är båtarna för dig som önskar njuta av lyxig komfort och gott om plats för umgänge utan att för den skull vilja avstå från praktiska stuvutrymmen och förstklassiga sjöegenskaper.

 

RIB

Capellis RIB-båtar är av mycket god kvalitet och därför används uteslutande Neopren Hypalon duk från ”Orca” i pontonerna på alla modeller. Neopren Hypalon är ett väsentligt mer slitstarkt och motstånds-kraftigt material än till exempel PVC. Alla dynor har en speciell typ av skumgummi med luftbubblor som gör att vatten inte tränger in.

 

Glasfiber

Capellis glasfiberbåtar håller högsta klass och deras specialitet är att konstruera WA-båtar med ett platt fördäck. Tack vare den lösningen är det lättare att ta sig fram i fören samtidigt som man får en stor däckyta som är perfekt för solbad. Capelli var först ut med detta koncept som också har fördelen att man behåller höjden nere i kabinen. Samtliga modeller har sittdynor vid styrpulpet och på fördäcket. Dynorna har en speciell typ av skumgummi med luftbubblor som gör att vatten inte tränger in.

 

Samtliga båtar levereras förmonterade med Suzuki reglage och instrument.

KVALITET OCH NYTÄNKANDE I SKÖN FÖRENING

Följ oss på Facebook

Powered by Suzuki

Om Capelli